Udsalg af Bitcoin-hval kan kantre BTC’s rejse over $ 16.200

Bitcoin-prisen holder $ 16K-niveauet, men data i kæden tyder på, at BTC kan blive udsat for en større vejspærring på kort sigt. Bitcoin (BTC) -prisen viser sig at være relativt stabil på omkring $ 16.000-niveau og overstiger stærkt både sikre havne og risikovillige aktiver, herunder guld og aktier. Men på kort sigt står det digitale aktiv over for en større vejspærring i form af hvaler.

Den 12. november nåede prisen på Bitcoin $ 16,199, et niveau, der ikke er set siden det berømte 2017-rally. Selvom BTC faldt til $ 15.600 inden for få timer, gendannede den hurtigt, og i skrivende stund ser det ud til, at det digitale aktiv vil forsøge at overhale den intradag høje. Bitcoin Profit har vist modstandsdygtighed over $ 16.000, hvilket historisk set har været et afgørende vendepunkt. På grund af BTC, der overgår dette vigtige område, er markedssentimentet omkring den øverste kryptokurrency blevet overvældende optimistisk.

Dette kan dog efterlade kryptovalutaen og det bredere marked sårbare over for udsalg fra hvaler. Individuelle investorer med stor nettoværdi, der har store mængder BTC, beskrevet som hvaler, foretrækker at sælge, når der er høj likviditet. I de fleste tilfælde er perioder med mest likviditet, når prisen på BTC stiger med betydelig markedsoptimisme.

On-chain data antyder, at en hvalinduceret udsalg sandsynligvis er for BTC

Hvaler har mere BTC end normalt, og der har været en stigning i hvalaflejringer til større udvekslinger. Disse to datapunkter viser, at sandsynligheden for, at en hval sælges på kort sigt, er høj.

Når indikatoren for Exchange Whale Ratio overstiger 85%, indikerer det, at en korrektion er sandsynlig. CryptoQuant CEO Ki Young Ju forklarede, at 85% er korrektionsniveau og 90 er dumpingniveau for indikatoren.

Da Exchange Whale Ratio ligger på omkring 85%, sagde Ki, at „massedumping“ ikke er sandsynligt, men mindre korrektioner sandsynligvis vil forekomme. Disse data falder sammen med rapporten fra Santiment, som fandt ud af, at antallet af store Bitcoin-hvaler ramte et årligt højt.

Analytikerne hos Santiment foreslog, at antallet af hval-Bitcoin-adresser, der har over 10.000 BTC, der rammer 111, er en validering af hvaltilliden. Selvom dette er sandt, betyder det også, at Bitcoin-markedet i øjeblikket har et usædvanligt højeste antal hvaler. Derfor, hvis hvaler begynder at få fortjeneste, kan det medføre en tilbagetrækning i overskuelig fremtid. Santiment-analytikere skrev:

“Leder du efter validering af, at Bitcoin-hvaler er sikre på deres aktiver? Antallet af adresser, der har mindst 10.000 $ BTC, har lige matchet en 2020-højde på 111. Derudover ligger de med 1.000-9.999 $ BTC nu kun 6 under ATH på 2.135 tegnebøger. ”

Fremtiden er mindre lys for altcoins

Alternative kryptokurver (altcoins) er nu i en usikker position på grund af Bitcoins nuværende priscyklus.

Hvis Bitcoin stiger, vil det fortsætte med at suge lydstyrken ud af kryptokurrencymarkedet. Derfor ville altcoins underpræstere mod Bitcoin og muligvis mod den amerikanske dollar.

Alternativt, hvis Bitcoin går i stykker, kan det rasle på markedet, hvilket vil føre til en større altcoin-markedskorrektion. En forhandler af pseudonyme kryptovaluta-derivater kendt som “CoinMamba” skrev:

”Jeg ville holde mig væk fra længsel efter ALT her. Hvis BTC går i stykker, går de hårdt ned. Når de begynder at flytte, har du masser af tid til at lave gode bidrag. Så vær tålmodig mine venner. ”