Microstrategyn suorittama Bitcoin-solmu ei ole merkitystä: Bitcoin-miljonääri Olivier Janssens sanoo miksi

Bitcoin-miljonääri Olivier Janssens selittää Microstrategy-toimitusjohtajalle, miksi täyden Bitcoin-solmun käyttäminen ei ole merkitystä
Microstrategyn suorittama Bitcoin-solmu ei ole merkitystä: Bitcoin-miljonääri Olivier Janssens sanoo miksi
Kansikuva osoitteessa stock.adobe.com

Sisällys
Microstrategy käyttää täyttä Bitcoin-solmua – ei iso juttu, Olivier Janssens sanoo
Kuinka paljon Bitcoin Michael Saylor omistaa
Salausmiljonääri ja Free Society -hankkeen „perustajaisä“, Olivier Janssens, on ottanut Twitteriin selittämään Michael Saylorille, miksi Microstrategyn täyden Bitcoin-solmun ylläpitämisellä ei ole väliä paljoakaan Bitcoin-verkostolle.

Microstrategy käyttää täyttä Bitcoin-solmua – ei iso juttu, Olivier Janssens sanoo
Microstrategyin toimitusjohtaja twiittasi 29. lokakuuta, että hänen yrityksellään on täysi Bitcoin-solmu; se oli hänen vastauksensa toimittajan kyselyyn.

Michael Saylor kirjoitti, että äskettäin hankittuaan 425 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia hänen yrityksensä Microstrategy on käyttänyt täyttä BTC-solmua, versio 0.20.1, jo yli kuukauden ajan, ja joukkue on innoissaan tukemalla Bitcoin-verkko.

Kuitenkin Bitcoin-miljonääri Olivier Janssens, joka vastaa Free Society Foundation -säätiöstä yhdessä Roger Verin kanssa, twiitti, että tällä tosiasialla ei ole merkitystä.

Täyden solmun suorittaminen on hyödytöntä Bitcoinin tukemisessa. Hash-voima on ainoa tärkeä asia. Mitä teet, jos kaikki kaivostyöläiset päättävät tehdä pehmeän / kovan haarukan? Voisit odottaa, kunnes he menevät konkurssiin, siinä kaikki. Sillä välin täysi solmu / lohkoketju on täysin merkityksetön.

Hänen mukaansa täyden Bitcoin-solmun käyttämisellä ei ole väliä paljoakaan Bitcoin-verkon kannalta, koska tärkeintä on hashpower.

Hashpower on paljon tärkeämpi verkolle, Janssens totesi, että se on arvoton ja täysin epävarma ilman hashpoweria.

Jos kaikki kaivostyöläiset päättäisivät tehdä kovan haarukan, ketju hajoaisi ja „taloudellisen solmun lohkoketju on täysin epävarma ja se voidaan helposti tuhota“.

Hashrate tarjoaa jättimäiset kaivosaltaat, kuten BTC.com, Antpool, F2pool jne. – joista monet sijaitsevat Kiinassa.

Liittyvät
Tartu Apple Bitcoiniin säästääkseen 191 miljardia dollaria käteisenä? Salausvaikuttajat ottavat arvailuja
Kuinka paljon Bitcoin Michael Saylor omistaa
Aiemmin Microstrategyin päällikkö Michael Saylor kertoi kuinka suuret omat Bitcoin-omistuksensa ovat. Luku osoittautui 17732 BTC: ksi, mikä on yhteensä 235940 218 dollaria fiatissa.

Yhtiön taseessa on 425 miljoonaa dollaria lippulaiva-kryptovaluutassa.

Saylor twiitti, että hän hankki Bitcoininsa nopeudella noin 9882 dollaria per BTC. Yrittäjä lisäsi, että yrityksen hallitus oli tietoinen BTC-omistuksistaan ​​ennen kuin he päättivät kohdistaa yritysten varat Bitcoiniin turvasataman omaisuutena.

Aikaisemmin U.Today kertoi, että jotkut merkittävimmistä Bitcoin-maksimalisteista, kuten Max Keizer, Scott Melker ja Samson Mow, miettivät, olisiko Apple seuraava yritys Microstrategyn ja Squaren jälkeen Bitcoinille.

Jotkut yhteisöstä uskovat, että Microsoft voi tehdä sen ensin.

Jotkut ovat kysyneet, kuinka paljon #BTC omistan. Henkilökohtaisesti olen 17732 BTC: tä, jotka ostin keskimäärin 9882 dollaria. Ilmoitin MicroStrategyyn näistä omistuksista ennen kuin yritys päätti ostaa #bitcoinin itselleen.