Bitcoinhvaler multipliserer med rask hastighet, ødelegger hele tiden som store kjøpere satser på BTC

Kryptoanalysefirmaet Santiment avslører at investorer med dyp lomme raskt øker BTC etter hvert som antall Bitcoinhvaler når en rekordhøy høyde.

Firmaet sier at antall hvaler som har minst 1000 BTC slo rekorder tidligere denne uken

„Bitcoins antall hvaladresser med minst 1000 BTC har nådd en heltid på 2323 med tirsdagens marked nær (5. januar 2021).“

I følge plattformens innsjekkingsplattform er det økende antallet Bitcoin Future hvaler et positivt signal for BTCs oksemarked.

„Det kan hende det ikke er en mer bemerkelsesverdig bullish beregning enn en som peker på voksende holdere med $ 33,7 millioner på linjen.“

Data fra USA-basert kryptoutveksling Kraken bekrefter Santiments konklusjoner

Kraken sier at det økende antallet Bitcoinhvaler, samt bevegelsen av flaggskipets kryptoaktiv fra børser til andre lagringsalternativer, indikerer at flaggskipskryptovalutaen fremdeles har mer potensial på oppsiden.

„Ytterligere hvalakkumulering og utstrømning av børser midt i BTCs parabolske stigning indikerer at velaktiverte markedsdeltakere mener BTC har inkrementell oppside på kort sikt til tross for overgangen til ukjent farvann.“

Kraken avslører at antall BTC i hvaladresser nådde en heltidshøyde på 11,46 millioner i 2020. Kryptovaluta-utvekslingen legger til at antall adresser med mer enn 100 Bitcoin økte over 16 300 – det høyeste nivået siden mars 2020.

Kraken avslører også at hvaler som har over 100 Bitcoin akkumulerte 47.500 BTC i desember da flaggskipskryptovalutaen startet et massivt rally.