Bitcoin-pris for lang tid for en forbløffende stigning til $ 100.000

Bitcoin-pris for lang tid for en forbløffende stigning til $ 100.000, siger analytiker

Forudsigelser er ikke noget nyt i kryptoverdenen. Gang på gang har kryptokurrencyanalytikere, investorer og handlende forudsagt Bitcoins fremtidige pris. Fordi markedet er i en konstant tilstand af rotation, har forudsigelser derfor altid været et spil om hit eller miss. Mens nogle forudsigelser har vist sig at være faktiske, har de store optagere Bitcoin Loophole ofte taget skridt tilbage for at omstille priserne. I år forudsagde mange analytikere et tæt på $ 20.000 og har endnu ikke trukket deres forudsigelser tilbage, og som det er, er Bitcoin kun $ 5.000 væk fra at knuse den pris.
Bitcoins S2F-model signalerer stadig $ 100k-288k

En af kryptos “anonyme” personligheder vælger dog at holde fast i næste år, når han mener, at Bitcoin vil gå over $ 20.000 og stige mindst 400% ud over dette mærke.

Folk spørger, om jeg stadig tror på min model. For at være klar: Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at #bitcoin S2FX er korrekt, og #bitcoin vil trykke på $ 100K-288K inden Dec2021. Faktisk har jeg nye data, der bekræfter, at leveringsmanglen er reel. IMO 2021 bliver spektakulær. Ikke økonomisk rådgivning! pic.twitter.com/GNSxLIt7NG
– PlanB (@ 100trillionUSD) 8. november 2020

Denne velkendte kvantitative analytiker og en institutionel investor, der går under navnet „Plan B“, formulerede Bitcoin Stock-to-Flow (S2F) -modellen, hvor han kvantificerer Bitcoins værdi ved hjælp af knaphed. Hans S2F-model gælder for Bitcoin og andre værdifulde aktiver som guld, sølv og lignende. Tidligt på året forudsagde investoren, at Bitcoin ville ramme $ 100.000, og en måned efter tilføjede investoren, at der kunne tilføjes yderligere 188.000 $ til den pris.

Den parabolske prisbevægelse er længe forsinket

I det indledende S2F-diagram bruger analytikeren makrofaktorer, herunder forskellige „faser“, i Bitcoins udvikling som et aktiv. Diagrammet afspejlede en gennemsnitlig Bitcoin-pris på $ 288.000 inden 2024. Imidlertid bevæger analytikeren sig i den førnævnte tweet med meget mere præcision.

„Dette er kun 2019-tidsseriemodellen på historiske BTC-data (ingen anvendte guld, sølv, diamanter, ejendomsdata),“

”Du ser springet i modelværdi ved halvering (hvid linje) og tilsvarende fald i S2F multiple / model error (hvide prikker). Tid til at gå op. ”

Historiske mønstre rammer sandsynligvis markedet igen

Den aktie-til-flow-model, der er fremlagt af denne analytiker, er blevet godt modtaget af markedet. Efter at have afsløret sine første forudsigelser fremsatte en anden analytiker en lignende analyse, men fra et teknisk synspunkt og hævdede, at Bitcoin var forpligtet til at gentage historiske gevinster.
Reklame

„Hvis du gerne vil sammenligne perioder og markedscyklusser, er markedets nuværende tilstand sammenlignelig med 2016,“ tweeterede han den 14. september.

”Slib langsomt opad med lange sidelæns konsolideringsperioder. I 2016 blev flere set. I 2020, 2021, vil vi sandsynligvis også se det. ”

Når han bliver spurgt om troværdigheden af ​​hans forudsigelse, forklarer analytikeren gyldigheden af ​​sin anonymitet og understreger, at det er nødvendigt for at forblive upartisk.